Moderator

Moderator

Som en av Sveriges mest erfarna moderatorer kan jag utlova initierade och spännande seminarier. Efter många direktsända debatter, intervjuer och nyhetsprogram i TV har jag gedigen scenvana och är numera flitigt anlitad för seminarier och konferenser. Jag har lett samtal och debatter inom de mest vitt skilda ämnen, oftast samhällsfrågor som näringsliv, politik och ekonomi. Ämnesområden som jag förstås är väl insatt i efter många år i näringslivet och inom journalistiken.

 

Under det senaste året har jag bland annat lett paneldiskussioner, samtal och intervjuer i ämnen som hållbarhet i olika avseenden, internationell ekonomi,, finans- och fastighetsmarknad, ägarstyrning, migration, integration och energipolitik för att nämna några exempel.

Ett bra seminarium ska vara tankeväckande, stimulerande, underhållande och initierat. Jag lägger därför stor vikt vid förberedelserna.

 

Jag vet hur man skapar ett bra och spännande seminarium och jag bidrar gärna med råd och idéer. Med min långa erfarenhet och breda kontaktnät kan jag också föreslå intressanta talare och debattdeltagare.

Jag leder också större interna chefsmöten och konferenser där min erfarenhet från koncernledningarna i stora internationella bolag kan bidra till framgångsrika möten. Jag arbetar självklart både på svenska och engelska.

 

 

helena@stalnert.com

+46 76 117 41 42